call me Nawa ~~

call me Nawa ~~

Friday, 21 October 2011

kawan saya ,,

meyh-2 tgok kawan saye meh .. kawan saye sume comel-2 , cantek-2 &cute-2 . kau hade ? tak hade ken ? wahaha

OKAY-2 1)Nur Sara Syahirah bt Mohd Shahlan,13.. dye kawan aku ! tengok ! comel ken ? kahkahkah .. 
she is my bff . ya forever ! dye skola ket SMK sriistana . wahahaha .. 

2)nurul ain kamelia bt ____ akhir,13 . wahaha aku tak ingt yg dpan aku ingt akhir nya aje .. wahahaha . sorry keme dh lame tak bergurau , saje nk gurAU-2 kahkahkah .. dye kawan saye , school at SMkSJ .. 


3) nie kawan saye juge , name dye Zatul Afiqah Bt ABD Razak .. 
dye kwan gile-2 saye ,, dngan dye lau sehari tak gelak tak boleh tok ! ade jea yang bwat kita orang gelak ,, ade lagy 3 orang manusia yg perangai mcam kami ..



4) k nmpk yg tgh baring toe ? yes dye la antara slah sorang yg aku ckp kn tdi toe . nme dye farah hanani,13. skola tpg ! zatul pon tpg gak ,, dye nie pong gile-2 gak persis saye juga zatul .. 




nmpak tak , nmpK tak ? okay nie la bole di kata kan geng saya ,, but yg tudong itam toe kawan jew nme nye Z!eqah , skola aku gak .
okay yg 2 orang lgy tu ,,, yg tak pkai tdong toe . kay , nme dye Chai Jie Hui ,,keturunan cina . perangai same macam kita orang ,lagy 1 toe ha yg blakang aku yg tgh menonggeng toe .. nme dye Azreena Liyana , Keturunan pakistan ! wahahaha ,, tak la melayu .. same gak prangai nye .. dye tarikh lahir nye sme nan aku .. 




nme dye arysa arina !! skola aku , sebaya aku .. 
dye lah fotographer saya dan kawan-2 . wahahaha ... cantek kn dye .. ade lagy sorang Malissa Zurin , carik pic dye tak jmpe  dye private kan . wahahahaha

No comments:

Post a Comment