call me Nawa ~~

call me Nawa ~~

Wednesday, 30 November 2011

malam tadi aku mimpi kau !! 
aku mimpi sebab aku ingt kt kau seblom tidor , , 
aku selongkah almari aku . aku tgok kertas periksa aku yg kau conteng . 
aku menangis ingt kn kau .. aku menangis !! 
dalam mimpi aku aku mimpi kau datang uma aku ajak hang kat j.j 
aku pon pegy . kau ajak karoake kt green box . aku pon pegy . . 
kite nyanyi berduet . !!
mmng sblom mimpi toe kau ajak hang kan ? kau kate lau hang nnti tak rindu ! 
kau ckp kite kene slalu hang sbb takot nnti kite dh tak rapat sebab tahun dpan kite kelas 
lain . :'(
aku ingt kakte-2 kau !! 

tapi tadi aku bukak fb kau ngan kawan aku  komen nie kt status aku !!

Congrats .Hope kekal .   

tgk ___ da jeless. . koe niy nawa. .  <------ kawan aku !!

Adoi . bila masa plak aku suka nawa . tak hadap la .




nape ?? kawan kau ckp kau ade hati kat aku !! lau tak kenape kau tolong angkat kn buku aku ke meja guru ps2 sampai  SPBT ! nape ? 
kau tak mengaku ? kau malu ? yela aku bukan comel mcm buah hati kau ken ? 
aku pham wey !!





Sunday, 20 November 2011

sayang dia !



okay u ! dulu aku ade cerita pasal iwan ken ? pic kt atas toe le iwan . nk kate hensem okay lah jugak ! :> 
bagi aku hensem ! hehehe ~ dia minat elmo mcm aku gak . hehehe . walaupon aku tak couple ngan dye lagi tapi aku masih sayang kn dia . huhuhu ! awwww <3 
kehkehkeh .. 
hello girl ! who u ? i dont now u .. omg ! 
girl u tak malu kew nk salam i ? omg ! jijik larh weyh aku nk salam kau . 
kau bukan kawan aku , hanye kawan aku jew yg aku salam . owg yg aku tak kenal , bukan kawan & aku tak anggap sebagai kawan aku tak kan salam . 
by the way kau tak yah tunjuk baik okay .. 


- 3.15 p.m : time waktu rehat kt skolah ! aku tgh tunggu farah , zatul & azreena . aku tengah jerit panggil nme zatul . tetibe ade owg sentuh bahu aku . dengan muka separuh pelik aku pandang dia . dia budak yg aku benci sbb rampas kebahagiaan aku yg suke LARI RUMAH tetibe hulur tangan nk salam dengan aku .  aku bwat dont now jewp ps2 aku jerit lagy nme zatul . tetibe azwan ckp 'salam lha nazwa kau nie kejam betol owg dh hulur bwat tak tahu pulak , jgn lha dengki dgn dye. tgok muka dia toe kau tak kesian kea' aku pndang muke dia , dia bole senyum kemot dye toe kt aku . hish ikot kn aty nk jew aku tampo ! nk taknak aku salam jew lha smbil bwat muke . 


-4.05 p.m : balek awal ! aku jalan sebelah azwan pastu aku pandang azwan tetibe azwan ckp ' _ _ _ jom balek jom ,, nawa jeles lha toe nnti balek nangis touching keco kt facebook.'      pannnggggg !!! merah pipi wan aku tampo . kan dh kena ngan aku . peduli ape aku . aku pandang belakang tgok ida  beri snyuman kemut dye toe kt aku . huh . aku jalan malas nk layan wan , aku lain pitah kawan wan . 

Friday, 4 November 2011

menderita ~

aku goris name dia kat tangan aku gune pisau ,,pedih sangat tapi hati aku lagi pedih daripada pedih di tangan .. 


aku mengaku aku mmng suke dia sejak permulaan skola , tpi tak obses sangt sbab aku minat orang lain . tapi sejak dua tiga hari nie aku obses sngat ngan dia . lagi-2 sejak dia tarik tudung aku dari cermin tingkap luar koridor .. kepale aku terhantok kuat . aku lari kejar dia pijak kaki dia . then ,, lepas aku pijak aku duduk jea kt tempat kitaorang lepak . aku tankop kepale sebab aku pening kepale lepas hantokkan kuat toe . tapi dia ingt aku merajok sbb dye tarik tdong aku toe .. dia ade test pujok aku sket-2 tapi aku ckp takde pape . lepas rehat tak jadi toe (hahaha,,paham-2 jea lha) kaki aku kene tendang ngan fitrah kawan dia . saket sangat .. lepas kene tendang aku tahan saket , airmata aku pun melele lha tak tahan .. pstu dia nmpak aku menangis dia pun pujok aku lagi sekali sbb tak sedap hati .. dia pujok sweet sngat .. mule-2 dye pegang aku dia tnye kenape .. aku tarik tangan aku .. aku bwat bodoh aje . dia malaz lagi nk pujok dye pulak yg merajok ngan aku ! =='


besoknya,khamis - dia bwat dont now ngan aku kali nie aku pulak yg pujok dia . periksa pj mase nk pas kertas ke belakang dia tulis kt kertas aku dia ckp 'okay aku takkan tulis lagi' aku pandang dia dia bwat tak tahu . periksa last math dia tulis lagi kat kertas soalan aku ,, 'MOHAMMAD NAZWAN' paham kan jea lha maksod NAZWAN 


besoknya,jumaat- pemulangan buku ,, dia dh okay . tapi aku pulak jeles tengok dia jalan ngan budak pompuan baru pindah dari skola SMKSJ bulan lepas .. saket hati aku sbb aku dh mula suke kt dia . 
dia ckp ngan aku aku diam kn aje ,, tpi aku ade lha gak ckp ngan dia sbb takot dia ingt aku still merajok . mase pemulangan buku berlangsong ,, aku tengah ikat buku sambil berdiri . dia pulak lepas pulang buku dia teros dudok kt tempat aku . aku kt tempat aku gak tpi berdiri . aku tengok dia sekilas pndang jea ps2 aku sambung ikat buku . tetibe dia ckp 'nazwa aku dha kapel ngan _ _ _ kau marah tak ?' aku pandang dia then aku pulak ckp 'nk bwat ape aku marah ,, tapi betol kea ? yeke ? tak pecaye lha ' dia pulak smbung 'betol lha ,, tgok koe mcm marah jea . lau koe marah bgy thu aku nazwa' aku smbong 'aku tak marah lha wan ,, lau koe nk kaple ngan dia kapel jea lha dh toe pilihan kau bukan pilihan aku, aku tak boleh nk halang toe bkan hak aku' ps2 dye diam .. aku teros bla tak tahan aku nk dngar lagi .. ps2 aku duduk kt tempat aku dia datang balek ,, kali nie dye amik kerusi orang lain letak kt sebelh aku ps2 dye dudok . lepas dudok dye teros tangkop kn kepale dye kt atas meja aku . aku pndang dia , aku tnye dia kenape . dia ckp dia saket perot . aku ckp ngan dia lagi sroh lha _ _ _ urot . dia ckp taknak . then kitaorang pun borak-2 lha . ps2 tgh borak dia senyum-2 . aku pelik , aku pndang keliling smua orang pndang-2 ps2 senyum . aku malu teros bla . lepas toe dia bla , aku tak tahu maybe jumpe buah hati dia kot . ps2 dia datang lagi kt aku teros amik buku-2 aku bawak kan ke depan . ps2 dia pnggil aku datnh ke depan . smua orang snyum-2 . mase rehat aku ngan zieqah nk anta buku pegy bilik SPBT aku terserempak dia ngan _ _ _ kt tangga baru lepas rehat same-same kot . saket hati aku tak terakat . zie teros ajak aku turun cpat-2 . aku rase nk menangis kat situ jugak . . . lepas rehat aku dh tak jumpe dia sngt sbb dia teros balek .. 


smpai umah aku menangis aje ,,, aku ingt ape yg dye bwat kt aku . kdang-2 aku snyum , kdang-2 aku marah . aku rase lau orang lain tengok mesti engat aku gile ..