call me Nawa ~~

call me Nawa ~~

Thursday, 2 August 2012

haisehhh .

aku tengok evol macam suka si wan aja . atoto , mati aku . aku sayang wan . macam mane aku nak lupa kan dia . adey , aku tak boleh laa anggap dia us a friend . . .

Wednesday, 1 August 2012

dia


aku sayang dia ! tak pernah ada orang lain selain dia . tapi dia suke orang lain , yaa evol itulah orang nya . kbye :(

hancur hati . !

aku tahu dahh . dah agak dah . kau nak perguna kan aku kan . kau tak gentle bro , kau sukakan kawan aku tapi kau jadi kan aku supaya kau boleh rapat dengan kawan aku . aku tak boleh marah kawan aku tuh , sebab aku tahu bukan salah dia . tapi aku tengok si evol tuh macam suka wan aja . tak apalah , aku redha . siapalah aku . aku hanya insan biasa yg tak mempunyai kecantikan . tak apa lahh aku bahagia kalau tgok kau dah kawan aku bahagia . aku tak kesah korang nak couple asalkan kau bahagia . tapi ! aku tak suka kau permaikan aku sebab nak evol !! aku ada hati dan perasaan . kau goda aku , bila aku dah sayang kau balik aku clash kan soyod kau buat bodoh kat aku . aku ibart macam bola dan alat permainan kau . tak !! hati aku sakit lagi . sampai hhati kau wan . tak apalah bgos lah kau pilih evol yelaa dia kan lawa. tak mcam aku buruk ! hitam , jongang . evol tuh kan putih lawa hot ! tolong laa berhenti mainkan aku . aku terasa bodoh tahu tak . kau buat macam aku ni tak ada maruah . kalau kau nak orang lain , jgn nak libatkan aku . aku benci kau buat sekali lagi . kali ni aku cuba betol-2 lupa kan kau . bye !
bermacam cara dahh aku buat biar lupa kan kau . sampai aku gesak mak aku supaya pindahkan sekolah lagi . tapi mak aku kate tahun depan . next year ? taknak aku , bye tak payah tinggal . lol . tolong laaa , aku dah cube mcm care nak lupe kan kau . tak boleh wey , tak boleh . :(
kau ingat aku boleh lupe kau ke bodoh ? aku sayang kau laa . berapa lama aku nangis sebab kau ? 5 bulan . kau fikir memory aku dengan kau boleh hilang macam tuh aja ke ? weyy ,, aku sayang kau bongok . kenapa kau tak pernah sayang aku ? ohh lupe , siapa laa aku kau nak sayang kan . aku kan jongang . aku kan sempurna . . aku jongang ke ? tak pon , siket jaa . bila aku tengok diri aku sendiri , aku tengok aku sendiri dah mcm keling mati laki tahu tak . . 
siapa aku dalam hati kau ? siapa ? kay aku tahu , aku adalah perempuan yg 'syok sendiri' kan ? 

kau tahu tak aku sayang kau ? kau pernah tahu tak ? tak kan . form 1 memang takde perasaan sangat , tapi bila akhir tahun aku dpt rase perasaan aku kat kau . kau buat aku sayang kat kau , tapi . . aku rase kau tak pernah balas kan . aku merajuk kau pujuk , kau usap kepala aku , kau marah pitah bila kau thu pitah sepak kaki aku . sweet kan . tapi kau tak tahu perasaan aku .. 

tahun depanya baru kau ajak aku couple , kau kate kau sayang aku . tapi sebulan aja , then kau tinggal kan aku terkontang kanting . kkay good . exam aku pon tak kemana . lepas tuhh , aku dgr cerita pasal kau dgn alin . kau thu tak betapa hancur hati aku . bila aku dgr cerita macam-2 pasal kau , aku sabar aja . aku terima orang lain kutok kau . aku sayang kau . . kau paham . dah banyak airmata aku keluarkan untuk kau . aku kesian kat kau , sebab orang kata kalau prempuan tuh nangis sebab lelaki , lelaki tuh akan di pukul kt akhirat dgn tulang rusuk perempuan . aku cube tahan !! tak dia nak keluar jugak . 

aku masih bersabar orang kata kau mat rempit laa apa laaa . aku rase nak sepak muka orang tuh . tapi aku sabar wan , aku taknak gadohh sbb laki . aku taknak . . wan !! aku sayang kau . kau tak tahu kan . tapi aku rase kau dah tahu . kau buat tak tahu kan . kay thanks buat aku macam nihh . ;')