call me Nawa ~~

call me Nawa ~~

Wednesday, 1 August 2012

siapa aku dalam hati kau ? siapa ? kay aku tahu , aku adalah perempuan yg 'syok sendiri' kan ? 

kau tahu tak aku sayang kau ? kau pernah tahu tak ? tak kan . form 1 memang takde perasaan sangat , tapi bila akhir tahun aku dpt rase perasaan aku kat kau . kau buat aku sayang kat kau , tapi . . aku rase kau tak pernah balas kan . aku merajuk kau pujuk , kau usap kepala aku , kau marah pitah bila kau thu pitah sepak kaki aku . sweet kan . tapi kau tak tahu perasaan aku .. 

tahun depanya baru kau ajak aku couple , kau kate kau sayang aku . tapi sebulan aja , then kau tinggal kan aku terkontang kanting . kkay good . exam aku pon tak kemana . lepas tuhh , aku dgr cerita pasal kau dgn alin . kau thu tak betapa hancur hati aku . bila aku dgr cerita macam-2 pasal kau , aku sabar aja . aku terima orang lain kutok kau . aku sayang kau . . kau paham . dah banyak airmata aku keluarkan untuk kau . aku kesian kat kau , sebab orang kata kalau prempuan tuh nangis sebab lelaki , lelaki tuh akan di pukul kt akhirat dgn tulang rusuk perempuan . aku cube tahan !! tak dia nak keluar jugak . 

aku masih bersabar orang kata kau mat rempit laa apa laaa . aku rase nak sepak muka orang tuh . tapi aku sabar wan , aku taknak gadohh sbb laki . aku taknak . . wan !! aku sayang kau . kau tak tahu kan . tapi aku rase kau dah tahu . kau buat tak tahu kan . kay thanks buat aku macam nihh . ;')

No comments:

Post a Comment